WWEWWE RAW

Zvonurile despre situația contractuală a lui AJ Styles cu WWE au fost infirmate

În urma RAW-ului din această săptămână, au existat multe speculații în mediul online că AJ Styles ar putea fi pe cale să plece din WWE după ce a fost ”distrus” Omos la show-ul respectiv.

Pe parcursul celei mai recente ediții a Wrestling Observer Radio, Bryan Alvarez l-a întrebat pe Dave Meltzer dacă contractul lui Styles cu WWE expiră în curând. Styles, a debutat la Pay-Per-View-ul Royal Rumble acum 6 ani. Meltzer, i-a spus lui Alvarez: „Nu, Styles, nu pleacă nicăieri!”.

Meltzer, a menționat: „Tocmai a re-semnat, nu știu dacă un contract pe 3 sau 5 ani. Acest lucru nu s-a întâmplat cu mult timp în urmă. El nu pleacă nicăieri. Avea șansa să plece dacă voia, dar nu a dorit asta. Cu siguranță i s-a făcut o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar, însă numai el știe, cred că își va încheia cariera în WWE. Dacă a făcut o alegere corectă sau greșită, nu pot spune.”

Alvarez, a remarcat că probabil a fost cel mai rău meci a lui AJ Styles pentru că Omos este începător. Meltzer, a adăugat că, cei doi s-au luptat la Madison Square Garden și că nici acel meci nu a fost strălucit.

După cum s-a precizat anterior, oficialii doresc să-l facă pe Omos versiunea lui Andre The Giant a generației actuale. Compania îi oferă foarte mult spijin iar push-ul lui individual trebuia să înceapă acum câteva luni, dar a fost amânat deoarece se considera că nu era pregătit să lucreze într-un meci individual. După cum s-a văzut la RAW-ul din această săptămână, Omos pare să fie un superstar important, dar mai are de lucru până își va perfecționa abilitățiile in-ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !