Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Zvonurile despre sănătatea mintală a lui Bray Wyatt au fost nefondate

Concedierea lui Windham Rotunda (Bray Wyatt) din WWE pe 31 iulie 2021 a alimentat zvonurile despre sănătatea sa, dar aparent, zvonurile sunt nefondate.

Zvonurile au luat amploare în timpul verii, deoarece Wyatt nu a luptat prea mult în 2021 și nu a mai lucrat de la WrestleMania 37. Ultima lui apariție a fost în timpul unui segment Firefly Fun House la RAW, care părea să prefigureze schimbările pentru personajul său. Unii spus că, în esență, se pare că ar fi putut prefigura plecarea din WWE.

Acum ceva timp în urma, în mediul online circula o poveste care susținea că problemele de sănătate mintală îl împiedicau pe Wyatt să revină în ring-ul WWE. Fightful raportează că apropiații lui Bray au confirmat că zvonurile despre sănătatea sa mintală erau categoric false.

De asemenea, s-a confirmat că Bray Wyatt era 100% sănătos și trebuia să revină la RAW-ul de seara trecută din Orlando. Wyatt era promovat pentru Live Event-urile din luna august, înainte să fie concediat recent.

Recent, Wyatt a postat un tweet în care părea să indice o versiune dramatică a personajului său. Din moment ce nu se mai află în WWE, putem presupune că va debuta cu un nou gimmick și sub un alt nume într-o altă companie odată ce îi expiră clauza de neconcurență.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages