Sustineti InRing.Ro
AEWWWEWWE PPV

Zvonurile că un superstar AEW va participa în meciul Royal Rumble al WWE au fost infirmate

În ultimele zile, pe social media circulă un zvon despre posibilitatea ca un superstar AEW să apară la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an. Zvonul a luat amploare după un tweet al WrestleVotes conform căruia WWE încearcă să aibă un participant ”neașteptat” interzis pentru meciul Rumble masculin.

Persoana care administrează contul de Twitter WrestleVotes a fost sceptică cu privire la acest lucru, dar a spus că oficialii WWE iau în calcul această idee. Cu toate acestea, nu a menționat niciodată că WWE este în discuții cu AEW.

Zvonurile s-au intensificat după SmackDown-ul de săptămâna trecută, deoarece la acel show WWE a difuzat materiale video cu The Shield pentru a crește hype-ul viitorului meci dintre Campionul Universal Roman Reigns și Seth Rollins. Jon Moxley, cunoscut în WWE ca Dean Ambrose, a fost prezent bineînțeles în acele materiale video, determinându-i pe unii să speculeze că poate el va participa în meciul Royal Rumble masculin.

Dave Meltzer, a confirmat recent că nu va exista nicio implicare din partea AEW pentru evenimentul Royal Rumble iar Moxley nu va fi prezent acolo. Acest lucru ar trebui să infirme zvonurile care au luat amploare pe rețelele sociale.

În acest moment, nu se discută despre potențialele surprize pregătite pentru PPV-ul WWE pe 29 ianuarie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages