Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Zvonurile că The Undertaker revine în WWE au fost infirmate

The Undertaker este unul dintre puținii wrestleri din WWE care, fără îndoială, a devenit mai mare decât business-ul în sine. ”The Deadman” este sinonim cu momente importante la WrestleMania, feud-uri intense și nostalgie. Taker își va ocupa locul asigurat în clasa WWE Hall of Fame din acest an, care va avea loc în weekend-ul cu WrestleMania la Dallas, Texas. Legenda va fi introdusă de către Vince McMahon.

Conform PWInsider, The Undertaker va fi prezent în week-end doar pentru a acorda autografe. Șansele ca el să intervină în meciul lui Brock Lesnar cu Roman Reigns sunt destul de infirme. Oficialii nu l-ar face pe Taker să revină din retragere fără promovare.

”Nu sunt șanse ca The Undertaker să intervină în meciul lui Brock Lesnar cu Roman Reigns la WrestleMania 38, așa cum indică zvonurile. Hall of Famer-ul va acorda autografe în acea după-amiază. Cu siguranță, fanii își doresc să se întâmple acest lucru, însă vor rămâne dezamăgiți. Chiar nu ar fi posibil ca oficialii să-l facă pe Taker să revină din retragere fără să-l promoveze într-un meci cu cineva la un Pay-Per-View atât de important, cu atât mai puțin să ”își bage nasul” în Main Event. Este de ajuns faptul că Undertaker a fost adăugat târziu în weekend-ul cu Mania, deci nu va lupta sau va fi prezent în seara respectivă.”

Streak-ul lui The Undertaker la WrestleMania rămâne unul dintre cele mai importante lucruri din istoria WWE. Taker și-a petrecut peste 3 decenii din viață în compania lui Vince McMahon, iar contribuțiile lui nu vor fi uitate niciodată.

Chiar dacă unii fani ar fi în extaz datorită revenirii lui The Undertaker, majoritatea sunt de acord că este timpul să se odihnească. ”The Phenom” s-a dedicat destul de mult acestui business și acum trebuie ca el să se bucure de o retragere liniștită.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages