Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Zvonuri legate de CM Punk și WWE

De când CM Punk a semnat cu FOX pentru a lucra ca analist par-time în emisiunea săptămânală, WWE Backstage, care se difuzează marți, au existat zvonuri conform cărora Punk ar putea reveni în ring.

Cu toate acestea, au trecut luni de zile și întoarcerea lui nu a avut loc. Acum, WWE face un storyline cu un hacker la SmackDown. Identitatea hacker-ului nu este cunoscută, deoarece nu a fost dezvăluită.

Fanii au început să speculeze și mai mult atunci când oficialii au difuzat un scurt clip al hacker-ului, care includea următoarea întrebare: „Am acum atenția tuturor?”. Desigur, această afirmație a fost folosită de Punk cu ani în urmă.

Un fan de pe Twitter pe nume Michael Carr a subliniat într-un tweet recent că Punk are tatuaje pe mâini și pe degete, dar hacker-ul nu. Astfel, acest lucru pare să scadă șansele că Punk ar fi hacker-ul. Desigur, trebuie să menționăm că acest lucru nu este 100% sigur, deoarece WWE ar putea folosi întotdeauna makeup-ul pentru a acoperi tatuajele.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages