Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Zvon: Planurile WWE pentru John Cena la WrestleMania 39

Dacă cele mai noi informații sunt adevărate, se pare că John Cena îl va înfrunta pe Austin Theory la WrestleMania 39, anul viitor.

Vă reamintim că, Cena nu a mai luptat de când a pierdut meciul pentru titlul Universal în fața lui Roman Reigns la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam de anul trecut. Multiplul campion mondial se află încă într-o formă uimitoare, iar fanii săi ar dori să-l vadă din nou în ring.

De ceva vreme, tânărul superstar, Theory a lăsat să se înțeleagă că se va confrunta cu veteranul Pro Wrestling-ului la un moment dat. Mulți l-au comparat pe Austin cu John Cena al acestei generații. În ultimele luni, Theory l-a tot menționat pe idolul copilăriei sale.

Recent, Xero News i-a răspuns unui fan pe Twitter spunând că meciul dintre Austin Theory vs. John Cena va avea loc la ediția Mania de anul viitor. De asemenea, s-a precizat că oficialii nu au în prezent planuri pentru Drew McIntyre și titlul Undisputed WWE Universal, în cadrul ”The Show of Shows”.

„Nu știm nimic despre Drew la Mania. Se pare că Theory vs. Cena va avea loc oricum.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages