Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Xavier Woods spune că îi este frică de accidentări

Xavier Woods a suferit o accidentare la tendonul lui Ahile în octombrie 2019 și a stat departe ed acțiune un an întreg. Revenirea sa a fost un moment fericit pentru The New Day, dar nu a avut loc în fața publicului live. S-a întâmplat în ThunderDome, dar i-a lipsit acea reacție naturală din partea fanilor care le oferă superstarurilor un plus de adrenalină.

În timp ce discuta cu Rasslin de la podcast-ul Barndon F. Walker, Woods a recunoscut că și-a făcut griji pentru accidentarea sa. Îi era teamă că s-ar putea accidenta din nou, deoarece surplusul de adrenalină nu venea de la publicul live.

„Cu siguranță am simțit o mare teamă și lipsă atunci când am revenit în ThunderDome, deoarece nu aveam o adrenalină reală transmisă de public. Așa că m-am simțit ciudat în prima lună, poate doar că îmi obișnuiam subconștientul cu ceea ce se întâmplă sau ceva de genul ăsta, dar din fericire sunt bine de atunci. A fost bine, și, cu siguranță întoarcerea publicului live mi-a șters din minte toate momentele neplăcute.”

Woods s-a întors și a lucrat de minune în fața Universului WWE. El a aratat acea perioadă sumbră la Performance Center cu show-urile din RAW și SmackDown, dar a revenit în octombrie 2020, tocmai la timp pentru experiența ThunderDome. Ia trebuit ceva timp de acomodare lui Woods, dar pandemia a fost benefică, în ciuda situației îngrozitoare din jur.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages