Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Xavier Woods s-ar putea să lipsească de la WWE TV pentru o vreme

Xavier Woods a pierdut un meci de tipul Hell in a Cell împotriva campionului WWE, Bobby Lashley, în această săptămână la RAW și ar putea fi ultima dacă când îl vedem la WWE TV pentru o vreme.

După meci, Lashley l-a atacat brutal pe Woods în timp ce Kofi Kingston privea neputincios momentul din afara cuștii care era închisă. Atacul a decurs așa cum obișnuiesc oficialii să facă atunci când vor să scoată pe cineva din storyline, cel puțin temporar.

În timpul Wrestling Observer Live, Bryan Alvarez a relatat că o sursă i-a spus că acest angle a fost făcut pentru a-l scoate pe Xavier de la TV.

Xavier Woods a anunțat marți, printr-o postare pe Twitter că va fi gazda EA Play Live pe 22 iulie, așa că absența lui se explică, deoarece este ocupat cu proiecte ce nu includ wrestling-ul. De asemenea, el a spus într-un tweet că, corpul lui se simte oribil, dar nu e menționat dacă va sta departe de ring.

Cel mai bun prieten al lui Woods și co-echipierul său Kofi Kingston, îl va înfrunta pe Lashley pentru titlul WWE pe 18 iulie la Pay-Per-View-ul Money in the Bank. Acesta va fi primul eveniment în prezența fanilor la capacitate maximă de la începutul pandemiei Covid-19.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages