GamesWWE NXT 2.0

WWE2K22 trebuia să aibă inițial numeroase superstaruri din NXT

Cel mai recent joc video din franciza WWE a întâmpinat o serie de probleme. Principala cauză a fost relația tensionată dintre oficiali și dezvoltator, care a încetinit lucrurile. Apoi, modificările roster-ului WWE au provocat întârzieri.

Fightful Select a discutat cu câțiva interpreți WWE care au fost recent concediați despre experiența lor pentru acest joc video. Aceștia au depus surprinzător de mult efort pentru personajele lor din joc. Au încercat să-și facă chipul și manevrele să pară cât mai precise posibil, folosind tehnologii de ultimă generație pentru scanare și captare a mișcării.

Fiecare superstar a fost scanat facial. De asemenea, a fost făcută o altă scanare wrestlerilor care aveau tatuaje pentru a fi siguri că sunt reprezentate cu acuratețe. În cele din urmă, li s-a trimis videoclipuri cu captura mișcării pentru a oferi feedback cu privire la acuratețea mișcărilor lor.

Inițial, jocul trebuia să aibă un roster numeros cu superstaruri din NXT. Datorită modificărilor roster-ului și amânării jocului de mai multe ori, ar putea fi puțin probabil ca superstarurile să fie incluse în momentul lansării. Acei wrestleri pot deveni descărcabili ulterior.

Nu se vor ști mai multe detalii despre următorul joc WWE până în 2022. Ultimele concedieri au fost absolut dezastruase. Compania a luat o pauză de la producția jocurilor video, pentru a-și rezolva problemele.

Acum, suntem din ce în ce mai aproape de un nou joc WWE. Fanii dezamăgiți care și-au pierdut încrederea în jocurile video WWE vor trebui să fie de-a dreptul surprinși. Timpul va demonstra dacă în sfârșit WWE a reușit să facă acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !