Sustineti InRing.Ro
GamesWWE

WWE2K22 a primit un nou update pentru rezolvarea problemelor

WWE și 2K speră să recupereze succesul colaborărilor lor anterioare după ce jocul precedent WWE2K20 a fost un dezastru, odată cu aparția noului joc video WWE2K22. Acesta a fost în sfârșit lansat în a doua săptămână a lunii martie.

În cursul zilei de ieri, WWEGames a postat un tweet prin care anunța jucătorii că a fost făcut un update important. Dezvoltatorii sunt conștienți de problemele pe care le-au întâmpinat jucătorii în modul Co-Op Online din WWE2K22. Prin urmare, aceștia le-au cerut jucătorilor să descarce noua actualizare.

De asemenea, WWEGames a rugat jucătorii să verifice constant informațiile patch-urilor. Iată mesajul transmis pe Twitter:

”Salutare tuturor! Monitorizăm sesiunile online ale jocului. Am observat unele probleme ale meciurilor atunci când jucătorii cu diferite versiuni ale WWE2K22 încearcă să le joace împreună. Patch-ul 1.06 este lansat, așa că vă rugăm asigurați-vă că ați făcut update-ul. Urmăriți informațiile disponibile în patch-uri. Rămâneți pe fază!”

WWE2K22 va avea o gamă extinsă de DLC-uri lansate în lunile următoare, care includ personaje noi în roster. Fanii sunt fericiți că WWE2K22 este distractiv de jucat și asta contează până la urmă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages