AEWAlumniWWE

WWE vrea să-l țină pe Aleister Black departe de AEW

În ciuda zvonurilor că Aleister Black ar putea merge în AEW, directorii din WWE continuă să discute despre revenirea lui în companie. PWInsider raportează că se vorbește foarte mult despre Black în rândul celor mai buni directori din WWE. Majoritatea oamenilor din companie au considerat că, decizia concedierii lui Aleister a fost prematură.

Black, a început un feud cu Big E în SmackDown cu puțin timp înainte de a fi concediat, așa că era clar că există planuri pentru el. Feud-ul dintre ei a început după mai multe săptămâni de vinete în urma cărora Aleister a revenit în postura de heel.

PWInsider menționează că interesul din partea AEW față de fostul superstar din WWE a stârnit discuții intense cu privire la readucerea lui Black în compania lui Vince McMahon, astfel încât ne putem da seama că oficialii WWE vor să-l țină pe Black departe de compania adversă. Rămâne de văzut dacă WWE îi va face o ofertă. Cu toate acestea, nu înseamnă neaparat că Aleister Black va accepta oferta, mai ales că AEW prezintă interes pentru el.

În interviurile din podcast-uri, Black a fost sincer, spunând că are unele frustrări în ceea ce privește personajul său, dar, de asemenea, nu s-a împotrivit oficialilor și acest lucru l-a ținut probabil în grațiile WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !