Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

WWE vrea să-l readucă pe Braun Strowman în companie cu un salariu mai mic

Braun Strowman a fost concediat din WWE datorită reducerilor bugetare. El avea un salariu foarte mare, câștigând 1,2 milioane de dolari pe an, însă contractul lui s-a sfârșit după ce președintele WWE, Nick Khan a căutat soluții intense de a aduce compania pe făgașul normal.

În timpul Wrestling Observer, Dave Meltzer a discutat despre concedierile recente ale WWE. Numele lui Strowman a fost menționat, spunând că oficialii sunt interesați să-l aducă înapoi, însă nu va mai avea un contract de 1,2 milioane de dolari pe an.

„Cei din WWE sunt interesați să-l aducă pe Braun înapoi în companie, dar îi vor oferi un contract cu o sumă mai mică de bani, însă cine știe ce se va întâmpla. Cred că „The Monster Among Men” va avea o apariție la un show din Quatar, așa că va lucra puțin în indie, primid o sumă considerabilă de bani într-o singură zi.”

De asemenea, s-a menționat că WWE nu putea să-l folosească pe Braun Strowman în mod normal de când Omos și Aziz au intrat în ecuație. Strowman nu mai era superstarul pe care se punea cel mai mare accent, așa că nimic numai funcționa pentru el.

Ei bine, trebuie să știți că Strowman își planifică mai multe apariții independente cu 20.000$ pe show, plus două zile de cazare și transport asigurat. Braun, va fi prezent la un show în Qatar în februarie 2022, așa că mai este până la acel eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages