Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE vrea să-i acorde un push individual lui Montez Ford

După cum s-a putut observa seara trecută, în timpul Pay-Per-View-ului WWE Money in the Bank, se pare că oficialii vor destrăma The Street Profits în viitorul apropiat. Aseară, au apărut zvonuri că există probleme între Montez Ford și Angelo Dwkins. Acest lucru a fost adus în discuție și la SmackDown, iar crainicii (puși de Vince McMahon) au menționat fizicul lui Ford în ultimele săptămâni.

Bryan Alvarez a spus următoarele despre acest subiect:

„Foarte interesant faptul că s-a făcut mare tam-tam despre noul fizic al lui Montez Ford, acum că este mai definit și puternic. De asemenea, la SmackDown, a fost un moment foarte interesant în care The Usos au stat față în față cu The Street Profits, iar Jimmy și Jey au spus: ”Există zvonuri că voi nu vă înțelegeți.””.

Dave Meltzer l-a completat pe Alvarez, precizând:

„Știu că sunt oameni care vor să îi acorde lui Ford un push individual. Este posibil. Vă spun ceva, va fi foarte greu pentru Dawkins dacă se va destrăma echipa. Îl văd decăzând mult. Push-ul lui Ford este promițător. Montez are multă carismă, este un super atlet. Sunt persoane care îl apreciază foarte mult în acest moment, mai ales cu noul său fizic.”

Seara trecută, comentatorii au subliniat că umărul lui Montez ford nu a atins podeaua ring-ului, iar arbitru nu a observat acest lucru, ceea ce înseamnă că urmează un rematch, probabil la SummerSlam, acolo fiind momentul în care The Street Profits se vor despărți.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages