Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE vrea ca fanii să știe că, Cody Rhodes va reveni curând în companie

WWE le explică foarte clar fanilor că trebuie să se aștepte să-l vadă revenind pe Cody Rhodes cât de curând în companie și se pare că oficialii au urmat metoda AEW.

Înainte de debutul lui CM Punk în AEW, cei de acolo au oferit indicii în timpul show-urilor TV, întâmplându-se la fel și înaintea venirii lui Jeff Hardy. Acesta este modul prin care compania anunță fanii că respectivele superstaruri vor veni fără să spună direct asta. Se pare că WWE face același lucru cu Rhodes.

Așa cum am relatat anterior, s-au făcut mai multe referiri la Cody Rhodes în timpul RAW-ului din această săptămână. Pe lângă comentariul lui Corey Graves din ultimul minut al show-ului, a mai existat un indiciu dat de Jimmy Smith mai devreme în episod, când a spus ”The Colossus of Rhodes” pe parcursul intrării lui Azeez.

De asemenea, Damian Priest l-a executat pe Finn Balor cu finisher-ul ”Reckoning”, o manevră similară cu ”Cross Rhodes”. Priest nu a folosit acest finisher în ultimele săptămâni, dar l-a făcut atunci. În plus, după cum putem vedea din screenshot-ul de mai jos, au existat indicii evidente despre Cody pe site-ul WWE.

După cum bine știm, storyline-ul este că Seth ”Freakin” Rollins nu are un adversar pentru WrestleMania 38, însă așa cum am relatat anterior, un meci între Rhodes vs. Rollins se află în planul intern al marelui eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages