Sustineti InRing.Ro
GamesWWEWWE RAW

WWE va trebui să mai aștepte până când va putea să utilizeze design-ul tatuajelor lui Randy Orton într-un joc video

Așa cum am raportat acum ceva timp, tattoo artistul Catherine Alexander a intentat un proces împotriva WWE, Take-Two Interactive Software, Inc, 2KGames Inc, 2KSports Inc, Visual Concepts Entertainment, Yuke’s Co, Ltd și Yuke’s LA Inc acum câțiva ani.

Conform documentelor instanței obținute de PWInsider, în cursul zilei de ieri Curtea Districtuală din Sudul Statelor Unite a decis că procesul va fi amânat datorită pandemiei Covid-19.

Alexander susține că, odată ce a făcut design-ul pentru tatuajele lui Randy Orton, care inițial a fost utilizat pentru produse false și apoi prezentat într-un joc video, ar trebui să primească bani pe baza drepturilor de autor.

Un judecător federal din Illinois a emis o hotărâre sumară parțială în octombrie 2020 potrivit căreia WWE și 2KGames i-au copiat munca.

Inițial, procesul trebuia să înceapă în februarie 2021, apoi a fost amânat până în iunie, după care data acestuia era 20 septembrie. Acum nu se știe când se va relua procesul.

Odată cu începerea procesului, instanța va decide dacă inculpații au dreptul să folosească design-ul în joc ca o utilizare echitabilă a drepturilor de autor sau dacă Alexander trebuie într-adevăr să primească bani pentru munca depusă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages