Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE va readuce tema Retro a RAW-ului la începutul anului 2022

În timpul verii, a fost raportat faptul că oficialii WWE se gândeau să readucă show-uri tematice la TV pentru a ajuta la creșterea rating-urilor. La acea vreme, King of the Ring și RAW Roulette erau două show-uri despre care se discuta. WWE a readus King of the Ring la începutul luni, și turneul Queen’s Crown, finalele acestora având loc la Pay-Per-View-ul Crown Jewel din Arabia Saudită, joi, 21 octombrie 2021.

Andrew Zarian de la Mat Men Pro Wrestling Podcast, relatează că tematica show-ului Retro RAW va fi utilizată la un moment dat în luna ianuarie, anul viitor.

Încă nu se știe când sau dacă compania va folosi conceptul RAW Roulette, care a debutat în 2002 și a fost utilizat ultima dată în 2013. NXT a avut un concept similar ”Spin the Wheel, Make the Deal”, cu ocazia ediției speciale Halloween Havoc.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages