Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE va organiza Pay-Per-View-ul TLC 2022 în Arabia Saudită

WWE se pregătește să organizeze al 8-lea eveniment în Arabia Saudită, având un contract timp de 10 ani cu această țară. Respectivul Pay-Per-View va fi probabil unul important pentru Regatul Arabiei Saudite.

Andrew Zarian a raportat pentru F4WOnline că, compania lui Vince McMahon revine în Arabia Saudită peste 6 luni (septembrie) pentru a desfășura probabil show-ul TLC.

”WWE va reveni în Arabia Saudită pentru un alt Pay-Per-View în luna septembrie, indicându-se faptul că respectivul eveniment va fi probabil TLC (Tables, Ladders & Chairs) 2022. Acest raport vine de la aceeași sursă care a spus că PPV-ul Elimination Chamber din acest an va avea loc în Arabia Saudită. Data exactă a show-ului nu a fost confirmată. Aceasta ar fi prima ediție a evenimentului TLC după ce oficialii nu l-au mai organizat anul trecut.”

S-a menționat, de asemenea, că un PPV WWE va avea loc în UK tot în septembrie. Rămâne de văzut ce urmează pentru parteneriatul dintre WWE și Arabia Saudită, dar oficialii vor face câteva evenimente majore acolo.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages