AlumniWWE

WWE va face mai multe concedieri foarte curând

Cei din WWE încă nu au terminat cu reducerile bugetare. Ultimele concedieri ale superstarurilor precum Braun Strowman, Lana și Aleister Black, păreau a fi sfârșitul reducerilor bugetare după valurile de concedieri din aprilie, când 60 de persoane au părăsit compania, dar aparent, oficialii vor mai face mai multe concedieri în curând.

Andrew Zarian de la Mat Men Podcast, care are legături foarte strânse cu surse din WWE, spune că, concedierile recente nu pun capăt listei și alte nume vor urma.

„Știu că oficialii vor să reducă mai multe contracte. Urmează și alții, nu știu când exact. Deci, vom vedea.”

WWE nu a anunțat încă concedieri din partea NXT UK, așa că ar putea exista și persoane de acolo, dar cele mai importante contracte sunt în Main Roster, deci oricine poate urma până la urmă.

Oficialii au prelungit contractele importante a câtorva wrestleri anul trecut pentru a-i ține departe de AEW, dar pe măsură ce Nick Khan continuă să „curețe compania”, nu se mai pune atât de mult accent pe împiedicarea superstarurilor să ajungă în AEW pentru ca, compania să ajungă la un alt nivel. S-a speculat că toate aceste concedieri sunt făcute pentru ca brand-ul WWE să fie vândut la un moment dat în următorii ani. Oficialii companiei au negat aceste afirmații, spunând că nu se pune problema de așa ceva.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !