WWE

WWE va avea două show-uri noi

Cu toate că WWE are deja programul săptămânal încărcat, se pare că oficialii pregătesc două show-uri noi. Fanii nu au cerut mai multe show-uri TV, dar compania lui Vince McMahon, dorește să le ofere acestora mai mult conținut decât în mod obișnuit.

Prin urmare, două show-uri noi vor debuta la WWE TV. Compania a depus drepturi de autor pentru ”SmackDown Breakdown” și ”RAW Rebound” pe 29 septembrie 2021. Acestea par să fie cele două noi show-uri, care vor fi adăugate la programa săptămânală deja încărcată.

Nu se știe cum vor fi utilizate aceste noi show-uri. În acest moment știm doar că s-au depus acele ”brand-uri comerciale” în ”Serviciile de divertisment”, iar la înregistrare s-a menționat în mod specific că vor fi ”show-uri despre Pro Wrestling”.

WWE tocmai a angajat-o pe Jakie Redmond pe post de co-gazdă la Talking RAW și Smack. Ea a început deja să lucreze așa că rămâne de văzut cine se va ocupa de acele noi show-uri pe care aparent compania le pregătește.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !