WWE

WWE-ul a fost dat în judecată de designer-ul tatuajelor lui Randy Orton pentru că au fost folosite într-un joc video

Tatuatorul Catherine Alexander a intentat un proces împotriva WWE și Take-Two Interactive Software, editorul seriei de jocuri video WWE2K.

Alexander consideră că, odată ce a lucrat la tatuajele lui Orton, care au fost inițial folosite pentru mărfuri și ulterior prezentate într-un joc video, ar trebui să primească bani de pe urma produselor. El susține că a contactat WWE pentru a negocia munca depusă, dar se pare că, persoana cu, care a discutat i-a spus că nu are motive pentru a face asta.

În octombrie 2020, un judecător federal din Illinois a emis o sendință sumară parțială conform căreia WWE și 2KGames i-au copiat munca lui Alexander. Procesul era programat să aibă loc în februarie și iunie anul trecut, a rămas activ, dar a fost amânat.

Fox 2 Now raportează că WWE și Alexander se vor prezenta la proces pe 4 septembrie 2021. Judecătorul va încerca să-și dea seama dacă inculpații au dreptul să folosească design-urile în joc având o utilizare echitabilă a drepturilor de autor sau dacă Alexander trebuie într-adevăr să-și primească banii pentru munca depusă. Procesul solicită, de asemenea, despăgubiri și recuperarea cheltuielilor de judecată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !