Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE Survivor Series 2022 a rămas cu mai puțin de 200 de bilete disponibile după anunțul despre WarGames

Ediția Pay-Per-View-ului WWE Survivor Series din acest an va fi absolut uimitoare. Evenimentul a fost fenomenal de-a lungul anilor, dar anul acesta va fi special din cauza WarGames. Pe lista meciurilor care vor avea loc în cadrul show-ului s-au mai adăugat două confruntări.

Ambele brand-uri vor avea parte de diverse meciuri și s-ar putea să avem unele rezultate neașteptate. În timp ce nu există niciun raport cu privire la meciurile de pe card-ul PPV-ului, informațiile privind vânzarea de bilete sunt disponibile.

WrestleTix a precizat pe Patreon că s-au vândut 12.805 de bilete pentru acest show, râmânând numai 150 disponibile. Vă reamintim că Survivor Series are loc pe 26 noiembrie, la TD Garden din Boston, MA.

„Bilete disponibile: 150; Capacitatea de desfășurare: 12.955 de locuri; Bilete vândute: 12.805”.

Oficialii au organizat un meci interesant la un WWE Live Event recent între Roman Reigns și AJ Styles. Unii sunt de părere că această înfruntare va avea loc și la Survivor Series, dar nimic nu poate fi confirmat în acest moment.

Paul ”Triple H” Levesque continuă să schimbe perspectiva companiei, iar abordarea sa va avea un efect minunat asupra performanței generale a respectivului eveniment și a superstarurilor prezente pe card-ul său.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages