Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE SummerSlam 2022 va avea loc în Marea Britanie?

Se pare că WWE dorește să organizeze Pay-Per-View-ul SummerSlam de anul viitor în Marea Britanie. Principality Stadium din Cardiff, Țara Galilor, ar fi gazda evenimentului SummerSlam 2022, conform lui Alex McCarthy de la talkSPORT. S-a menționat că oficialii WWE ”urmăresc această locație” de câteva luni.

Este posibil ca pe cei din WWE să-i încânte Principality Stadium datorită că are acoperișul retractabil. În plus, acesta dispune de 74.500 de locuri, însă la meciul de box dintre Anthony Joshua vs. Carlos Takam din 2017 au fost prezente 78.000 de persoane, stadionul având un aspect similar cu cel folosit la un eveniment al Pro Wrestling-ului.

În timp ce desfășurarea PPV-ului SummerSlam în UK nu a fost confirmată, se discută, de asemenea, despre organizarea unui alt eveniment WWE pe stadionul din Marea Britanie. S-a remarcat faptul că există planuri pentru niște PPV-uri în Marea Britanie, în urma turneului house-show de săptămâna trecută.

Tot acest plan s-ar fi concretizat săptămâna trecută cât timp WWE a stat în UK și se spune că însuși Drew McIntyre, a luat parte la ședințele oficialilor. McIntyre, își dorește de mulți ani ca un Pay-Per-View al companiei în care activează să aibă loc în Marea Britanie și a promis fanilor care au fost prezenți la Live Event-urile de săptămâna trecută că lucrează la realizarea acestei dorințe.

WWE nu a mai susținut un show pe vreun stadion din UK de la Pay-Per-View-ul SummerSlam 1992.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages