Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE SummerSlam 2021 ar putea avea loc în Las Vegas

Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter raportează că în curând va veni un anunț cu privire la locația pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Meltzer spune că respectivul eveniment va avea loc pe 22 august la Allegiant Stadium din Las Vegas. Stadionul ar putea avea undeva la 60.000 de locuri pentru fanii WWE, ceea ce este fabulos, însă datorită oamenilor dispuși să participe la evenimentele sportive live, există șanse mari ca fanii wrestling-ului să cedeze stadionul.

WWE intenționează să reia Live Event-urile în luna iulie. Oficialii au anunțat că SmackDown-ul de pe 16 iulie va avea loc la Toyota Center din Houston. Pay-Per-View-ul Money in the Bank de pe 18 iulie se va desfășura în Dickies Arena din Fort Worth, iar Monday Night RAW-ul de pe 19 iulie va avea loc la American Airlines Center din Dallas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages