Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE speră să revină în Arabia Saudită anul acesta

WWE nu a mai organizat niciun eveniment în Arabia Saudită pe parcursul ultimului an datorită pandemiei Covid-19. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba.

WWE are un parteneriat de 10 ani cu Autoritatea Sportivă Generală din Arabia Saudită, iar compania primește sume mari de bani pentru a oferi două evenimente pe an în această țară.

WWE a desfășurat Pay-Per-View-ul Super-ShowDown în Mohammed Abdou Arena din Riyadh, Arabia Saudită, în februarie anul trecut. Inițial, oficialii se gândeau să revină la sfârșitul lunii octombrie sau la începutul lunii noiembrie a anului precedent, dar a izbucnit pandemia.

De obicei, WWE organizează un eveniment în primele luni ale anului și apoi se întorc peste ceva timp în Arabia Saudită pentru cel de-al doilea show.

WrestleVoets raportează că oficialii pregătesc un eveniment în Arabia Saudită la sfârșitul acestui an: „Două surse din WWE indică faptul că un eveniment în Arabia Saudită înainte de sfârșitul anului 2021 este intens discutat”.

Anterior am raportat faptul că, oficialii speră să înceapă turneele la sfârșitul acestei veri sau la începutul toamnei. De asemenea, WWE intenționează să organizeze Pay-Per-View-ul SummerSlam în prezența fanilor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages