Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE speră să aibă fani prezenți în arenă la primul show după WrestleMania 37

WWE urmează să părăsească Amway Center săptămâna viitoare după episodul Monday Night RAW-ului și va trebui să-și găsească un alt spațiu pentru show-urile ThunderDome.

Anterior, s-a raportat faptul că WWE intenționa să se mute în Tropicana Field din Tampa pentru a-și continua show-urile. De asemenea, oficialii au planificat ceva diferit pentru Pay-Per-View-ul Royal Rumble 2021, pentru că Vince McMahon dorește ca fanii să participe la eveniment, dacă este posibil.

WrestleVotes a raportat că cel mai nou plan este ca WWE să desfășoare într-adevăr show-urile TV și PPV-urile de la Tropicana Field începând cu mijlocul lunii decembrie, pentru ”Road to WrestleMania 37”.

Interesant este ffaptul că, compania dorește să înceapă show-urile tradiționale live în prezența fanilor imediat după WrestleMania 37. Având în vedere că pandemia Covid-19 este atât de imprevizibilă, lucrurile se pot schimba instant.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages