WWEWWE PPV

WWE spera ca The Rock să fie prezent la Survivor Series în acest an

Se pare că Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an va avea loc în Brooklyn, New York. Andrew Zarian de la podcast-ul Mat Men a indicat recent că Brooklyn va fi gazda unui eveniment WWE în cursul acestui an. De obice, Survivor Series are loc în luna noiembrie, dar încă nu a fost confirmată nicio dată sau locație pentru ediția din 2021.

Deoarece Survivor Series face parte din suita de 5 Pay-Per-View-uri anuale importante în WWE, alături de WrestleMania, SummerSlam, Money in the Bank și Royal Rumble, fanii ar trebui să se aștepte la surprize în cadrul acestui show.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că, oficialii spera ca The Rock să poată fi prezent la Survivor Series. În prezent, acest lucru nu este confirmat.

S-a speculat că, apariția lui The Rock la acest eveniment, ar putea ajuta la construirea unui potențial meci împotriva campionului Universal Roman Reigns la ediția WrestleMania care urmează.

Meciul respectiv ar putea avea loc la WrestleMania 38 pe AT&T Stadium din Dallas sau la WrestleMania 39 pe noul stadion SoFi din Los Angeles. Înfruntarea celor doi fusese zvonită încă de anul trecut, dar WWE speră ca meciul să aibă loc în 2022, deoarece WrestleMania se va desfășura în California și va beneficia de mult mai multă atenție media decât în Texas anul viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !