Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE soluționează un proces de acțiune colectivă legat de colaborarea cu Arabia Saudită

În iulie, WWE și un grup de investitori au primit aprobarea unui judecător pentru a continua soluționarea de 39 de milioane de dolari în procesul de acțiune colectivă depus de sistemul de pensii pentru pompieri din Kansas City, Missouri Trust.

Procesul a fost înaintat deoarece grupul a susținut că directorii WWE au înșelat investitorii cu privire la colaborarea lor din Arabia Saudită prin ridicarea nejustificativă a acțiunilor lor și că directorii superiori și-au vândut cu mai mult de 280 de milioane de dolari acțiunile la „prețuri de fraudă masivă”.

De asemenea, grupul a spusținut că, compania nu a dezvăluit negocierile nereușite cu guvernul Saudit în legătură cu contractul lor TV, precum și faptul că WWE nu s-a putut extinde în acea regiune, în ciuda faptului că a pretins acest lucru investitorilor lor.

Labaton Sucharow LLP din New York va primi 7,02 milioane de dolari, taxe pentru avocat, care reprezintă 18% din fondul de decontare, în plus față de mai mult de 468.000$ ca rambursare a cheltuielilor de litigiu. Sistemul de pensii al pompierilor din Kansas City, Missouri Trust va primi mai mult de 6.200$ ca rambursare pentru cheltuielile lor.

Procesul a fost finalizat luni, 16 august, conform unui nou raport al SEC. În dosar, WWE continuă să respingă toate cererile formulate de reclamanți în procesul de acțiune colectivă. Cu toate acestea, compania consideră că soluționarea procesului în conformitate cu termenii soluționării este „decizia corectă a business-ului” și „prudentă pentru a pune capăt procesului de litigiu derivat prelungit și incert.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages