Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE și Rey Mysterio au ajuns la un acord în ceea ce privește noul contract

Se pare că oficialii din WWE s-au înțeles într-un final cu Rey Mysterio în ceea ce privește noul contract al acestuia. La The Horror Show at Extreme Rules, Mysterio a lucrat fără contract, însă acum acordul se apropie foarte mult de finalizare.

Rey Rey a fost văzut în Stamford acum câteva săptămâni. Mr.6-1-9 nu a mai apărut la WWE TV de la Extreme Rules, dar a fost înlocuit de fiul său Dominik. Probabil, Mysterio a semnat cu WWE pentru a-și ajuta băiatul în cariera sa.

Wrestling Observer Newsletter raportează că nu poate confirma dacă contractul a fost semnat efectiv, însă acordul are șanse de 99,9% să devină oficial.

De asemenea, s-a menționat faptul că durata noului contract al lui Mysterio este mai mare decât cea din acordul precedent de 18 luni. Nu se știe exact pe cât timp a semnat, însă nu pentru 5 ani.

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, va avea loc foarte curând iar storyline-ul lui Mysterio cu Seth Rollins ar putea continua. Se pare că Rollins și Dominik vor avea un meci la cel mai important eveniment al verii, însă Rey Mysterio i-ar putea fi alături fiului său la marginea ring-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages