Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE și EA Sports vor colabora pentru un joc video?

WWE2K20 este un joc plin de probleme ne fiind terimnat așa cum trebuie. Ba mai mult, în acest an jocul WWE2K21 nici nu va mai fi lansat, în schimb va apărea jocul 2K Battlegrounds. Cei din WWE ar putea avea în plan să lucreze cu o altă companie pentru viitoarele serii.

EA Sports caută angajați. Aceștia au nevoie de un producător asistent și de cineva care are abilitățile necesare ce includ cunoștințe despre WWE.

Abilitatea și experiența cerută pentru acest post de producător asistent ce necesită și cunoștințe despre WWE este:

  • Editate/Verificare/Testare/Ajustarea status-urilor wrestlerilor din WWE și actualizarea jocului în mod constant.
  • Gestionarea feedback-ului și a erorilor.
  • Experiență de editare a datelor pentru WWE sau fotbal.

Această situație este foarte interesantă. WWE și-a dorit să colaboreze cu 2K pentru un nou joc în fiecare an. În cea mai recentă declarație, cei de la 2K au spus că vor acorda mai mult timp viitorului joc din serie pentru ca totul să fie așa cum trebuie.

Poate că aceste informații sunt eronate din partea cuiva de la EA Sports sau într-adevăr WWE vrea să lucreze împreună cu această companie, asta rămâne de văzut.

De asemenea, AEW lucrează la lansarea unui joc video, iar Cody Rhodes le-a promis fanilor că ceea ce va urma în această privință va fi ceva inedit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages