AEWAlumniIMPACT WrestlingWWE

WWE și AEW nu intenționează să semneze cu Tessa Blanchard

Tessa Blanchard, este în continuare Free Agent după ce a plecat din Impact Wrestling anul trecut, dar unii fani mai speră să o vadă într-o promoție de top, precum este WWE sau AEW.

La Pay-Per-View-ul AEW All Out de duminica trecută, în timpul meciului feminin Casino Battle Royal, un grup de fani au scandat „We want Tessa”, iar un alt grup a scandat „No we don’t”.

Așa cum am raportat, Blanchard, i-a făcut pe fani să speculeze după ce săptămâna trecută a postat o fotografie pe contul ei de Twitter ținând un teanc de bacnote de 1 milion de dolari cu chipul lui Ted DiBiase.

Cassidy Haynes de la Bodyslam.net relatează că singura companie americană importantă de wrestling care a purtat discuții cu Tessa de când e a plecat din Impact, a fost NWA. De asemenea, Haynes a menționat că în prezent nu există planuri ca ea să semneze cu WWE sau All Elite Wrestling.

O sursă a adăugat: „Tessa Blanchard, este bipolară. Nimeni nu vrea să lucreze cu ea.”

Reputația pe care Blanchard și-a construit-o pe șcena independentă din industria Pro Wrestling-ului a urmărit-o întreaga sa carieră. Tessa, a fost criticată pentru atitudinea ei problematică și divergențele cu alte talente.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !