Sustineti InRing.Ro
AEWWWEWWE SmackDown

WWE și AEW concurează pe FOX Sports 1

Show-urile WWE SmackDown și AEW Rampage ”s-au confruntat” săptămâna trecută, intersectându-se doar 30 de minute. Apoi, AEW și-a postat conținutul pe YouTube în jurul orei 21:00. Lucrurile vor sta la fel și în această săptămână cu respectivele show-uri ale companiilor rivale.

Întrucât seriile Mondiale MLB se vor desfășura și în această săptămână pe FOX, SmackDown-ul va fi difuzat din nou pe FS1. Cu toate acestea, brand-ul albastru al WWE nu va primi timp suplimentar.

Show-ul SmackDown va dura 2 ore, dar un episod de o oră din Talking Smack va fi difuzat după transmisiunea live. Nu se știe câți fani vor urmări un episod special al Talking Smack la TV.

Episodul show-ului Rampage de pe 29 octombrie va fi înregistrat în Boston după ediția AEW Dynamite din 27 octombrie 2021. WWE Friday Night SmackDown va fi în permanență live.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages