AlumniWWEWWE NXT 2.0

WWE și-a informat angajații că Adam Cole nu mai lucrează în companie

Putem spune în mod oficial că Adam Cole nu mai are nicio treabă cu WWE. PWInsider raportează că, oficialii au trimis un e-mail angajaților pentru a-i anunța că Adam Cole nu mai lucrează în companie. Aceste tipuri de e-mailuri sunt trimise pentru a se asigura că diferite departamente cunosc situația. De exemplu, departamentul web va ști să nu-l includă în niciun material de pe site sau în postările de pe social media. Cole este în prezent listat ca superstar activ în Roster-ul WWE.com, dar acest lucru va fi schimbat în curând.

După cum am relatat anterior, Cole a devenit Free Agent începând cu vinerea trecută, 27 august 2021 și este liber să negocieze cu orice altă companie din Pro Wrestling. Vince McMahon, a vrut ca Adam să rămână în companie și s-a întânlit cu el în backstage la SmackDown acum câteva săptămâni. Deși s-a spus că discuția celor doi a decurs bine, Cole a optat să nu semneze un nou contract. Săptămâna trecută, Adam Cole și-a sters link-ul de la WWE Shop din descrierea contului său de Twitter. Acum, restul produselor destinate lui Cole pe shop-ul WWE au o reducere de 25%.

All Elite Wrestling pare a fi promoția în care Adam Cole va merge. De când i-a expirat contractul cu WWE, el nu a mai primit nicio altă ofertă așa că poate apărea la AEW TV chiar în această săptămână. AEW rămâne în Chicago și în această săptămână pentru a organiza show-ul Dynamite miercuri, Rampage vineri și All Out duminică, astfel încât, teoretic, Cole ar putea apărea la oricare dintre aceste evenimente.

Cu toate acestea, trebuie să remarcăm faptul că AEW are cel puțin o surpriză pregătită pentru Pay-Per-View-ul All Out din acest an deci, dacă Cole semnează cu respectiva companie, debutul său ar putea fi amânat pentru câteva săptămâni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !