Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE Shake-Up va avea loc în curând

WWE se gândește deja la Draft-ul din acest an, unde roster-ul companiei va fi revizuit. Fightful Select raportează că superstarurile cred că ar putea exista mai multe schimbări în roster, curând, deoarece mai mulți wrestleri din RAW sunt programați să apară la primul SmackDown după Clash at the Castle, pe 9 septembrie, în timp ce wrestlerii din SmackDown vor fi prezenți la episoadele RAW-ului de pe 5 și 12 septembrie.

Din acest motiv, se speculează că Draft-ul se va desfășura după Pay-Per-View-ul Clash at the Castle. Oficialii încă nu au confirmat acest lucru talentelor, însă au existat alte lucruri care le-au fost comunicate făcându-le să creadă că aici se va ajunge.

De asemenea, raportul precizează că se vor face schimbări de gimmick mult mai repede după evenimentul de la începutul lunii viitoare.

Anul trecut, Draft-ul a avut loc în două seri, la fel ca edițiile precedente. În prima seară a Draft-ului din 2021, prima alegere a SmackDown-ului a fost Roman Reigns, iar RAW-ul l-a luat pe Big E. În cea de-a doua seară, Becky Lynch a fost prima alegere a RAW-ului, în timp ce Smack i-a luat pe The Usos.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages