WWEWWE PPV

WWE se va întoarce pe Allegiant Stadium pentru Money in the Bank 2022

WWE a organizat „Cea mai mare petrecere a verii” (SummerSlam 2021) pe Allegiant Stadium din Las Vegas, Nevada și deja compania își propune să revină aici anul viitor pentru Pay-Per-View-ul Money in the Bank 2022 în interiorul Allegiant Field.

Oficialii au dezvăluit că pe 4 iulie 2022 va avea loc Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank în Las Vegas. Acesta este un anunț important din partea WWE, iar fanii sunt încântați. De asemenea, MITB se va desfășura într-un loc în care tocmai au fost prezenți peste 51.000 de fani.

Money in the Bank a fost adesea considerat ca fiind unul dintre cele mai bune PPV-uri din WWE ale anului, poate chiar depășind tradiționalele „patru mari evenimente”. După show-ul de seara trecută, putem înțelege că WWE a încheiat un nou acord cu cei din Las Vegas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !