Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE se teme că Randy Orton nu ar mai putea lucra anul acesta

Randy Orton se confruntă de ceva vreme cu o accidentare la spate, iar în urmă cu câteva săptămâni a fost luată decizia de a-l scoate de la WWE TV pentru a-i permite să se vindece.

Fightful Select raportează că ”The Viper” a ajuns în punctul în care a fost supus unor proceduri pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate înaintea meciului de unificare a titlurilor Tag Team la ediția SmackDown-ului din 20 mai, deși nu se știe care a fost amploarea efortului făcut.

În raport se precizează că „lucrurile s-au înrăutățit progresiv, iar WWE se teme că Orton va fi nevoit să se opereze”. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci probabil că va fi scos din acțiune pentru tot restul acestui an. Încă nu se știe exact tipul accidentării.

Randy nu face parte din planurile creative ale companiei în acest moment, dar oficialii doreau ca el să aibă un meci împotriva campionului Undisputed WWE Universal Roman Reigns la Pay-Per-View-ul SummerSlam, luna viitoare. Recent, Orton a apărut pe un raport intern de accidentări al companiei.

Dacă Randy Orton va necesita o intervenție chirurgicală, atunci meciul planificat va fi anulat. Partenerul său de echipă, Riddle, îl va înfrunta pe Reigns într-un meci pentru titlu la SmackDown-ul din această seară.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages