Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE se străduie să vândă bilete pentru Survivor Series 2021

WWE va organiza Pay-Per-View-ul Survivor Series din acest an la Brooklyn, New York pe 21 octombrie 2021. În prezent, este disponibil un număr mare de bilete pentru acest eveniment.

Conform lui Dave Meltzer, s-au vândut aproximativ 6.835 de bilete pentru show-ul respectiv. Meltzer, a menționat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că la începutul săptămânii doar 4.700 de persoane și-au achiziționat bilete pentru PPV-ul de luna viitoare.

Pe piața secundară au fost vândute 2.107 de bilete, „ceea ce înseamnă că 44,8% din vânzările biletelor au fost destinate brokerilor din piață”. S-a spus că aproape jumătate din biletele vândute pe piața secundară au prețuri ”neobișnuit de mari”.

Pentru a participa la Survivor Series, fanii trebuie să plătească 52$ pe bilet. În anii precedenți pentru SummerSlam, WWE a vândut la aceeași sumă biletele aproape instantaneu.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages