Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE se întoarce în Arabia Saudită

Este de așteptat ca WWE să revină în Arabia Saudită pentru a organiza un eveniment după ce nu a mai avut un show în această țară de mai bine de un an datorită pandemiei Covid-19.

Andrew Zarian de la Mat Men Podcast raportează că, compania se va întoarce în Arabia Saudită anul acesta. El a spus că evenimentul respectiv va avea loc pe 21 octombrie, adică joi, dar acest lucru încă nu a fost confirmat.

Compania lui Vince McMahon, are un parteneriat pe 10 ani cu Autoritatea Sportivă Generală din Arabia Saudită, iar WWE primește o sumă importantă de bani pentru a susține două show-uri pe an în această țară.

Ultimul eveniment pe care WWE l-a avut în Arabia Saudită a fost Pay-Per-View-ul Super ShowDown la Mohammed Abdou Arena în februarie 2020. WWE tocmai a reluat turneele live event-urilor la începutul acestei luni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages