Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE se gândește la un sistem de clasificare

WWE ar putea începe să facă un sistem de clasificare, similar cu cel al AEW atunci când compania a debutat în 2019. PWInsider raportează că oficialii WWE au făcut mai multe sondaje pentru fani, întrebându-i inclusiv dacă sunt interesați de un sistem tip clasament al superstarurilor.

Fanii au mai fost întrebați de câte ori pe lună se uită la show-urile companiei, cât de des participă la evenimente, dacă au interes pentru NFT și dacă vor să știe ce se întâmplă în backstage. Anterior, WWE a făcut un sondaj prin care a rugat fanii să votezeze card-ul pentru WrestleMania:Backlash prin ”deloc interesant” sau ”extrem de interesant”.

Vă reamintim că WWE a avut anterior un sistem de clasament intitulat ”Power Rankings” pe site-ul oficial. Cea mai mare diferență dintre formatul WWE și cel actual al AEW este că versiunea companiei lui Vince McMahon nu se concentra pe victorii, înfrângeri și remize. Recordul meciurilor este singurul element care compune clasamentul All Elite Wrestling. AEW folosește clasamentul pentru a stabili storyline-uri și pretendenți la titluri.

Versiunea industriei rivale era bazată pe cine a avut un impact mai mare la WWE TV în acea săptămână, fie în ring, fie în timpul unui promo. S-a renunțat la Power Rankings în noiembrie 2017.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages