WWE

WWE se chinuie să vândă bilete în lipsa lui John Cena

WWE a reluat turneele live acum 2 luni, după o absență de peste un an datorită pandemiei Covid-19. De asemenea, John Cena, a revenit în companie în același week-end în care WWE a susținut primul Pay-Per-View alături de fani.

Deoarece s-a întors în WWE pentru o scurtă perioadă de timp înainte de a merge iarăși la Hollywood, Cena a dorit să lucreze la toate evenimentele, inclusiv house-show-uri. În plus, apariția lui John Cena a sporit vânzarea biletelor de către WWE.

Se pare că, acum în lipsa lui Cena, vânzările biletelor au scăzut. Dave Meltzer, a vorbit despre acest subiect în timpul Wrestling Observer Radio:

„Unul dintre argumentele pe care le am cu privire la John Cena este că acesta a ajutat foarte mult compania lui Vince McMahon, reușind să se împartă între Hollywood și Wrestling iar vânzarea biletelor pentru evenimente/house-show-uri a decurs foarte bine în timpul scurtului său run. Acum, că Cena nu mai este în WWE, evident vânzarea biletelor a scăzut considerabil. Deci da, chiar dacă WWE are standarde moderne, oficialii se chinuie să vândă bilete.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !