WWEWWE PPV

WWE se așteaptă să aibă 45.000 de fani prezenți pentru fiecare seară a WrestleMania 37

Odată cu apropierea de WrestleMania 37, au început să fie dezvăluite planurile nu numai pentru card, ci și pentru modul în care compania se va descurca, ca fanii să fie prezenți la show-uri pentru prima dată după un an de absență.

Biletele pentru WrestleMania 37 vor fi puse în vânzare marțea viitoare. WrestleVotes a remarcat în luna ianuarie că oficialii se așteptau să aibă 25.000 de fani în fiecare seară a evenimentului, ceea ce înseamnă 50.000 de persoane în total. Ulterior, numărul a urcat la 30.000 de fani pentru fiecare noapte, iar acum s-a decis o altă creștere.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că, compania vrea să aibă 45.000 de fani prezenți în fiecare seară de show. Săptămâna trecută, a avut loc o întânlire cu reprezentanții hotelurilor locale, stabilindu-se noul obiectiv.

La întânlire, reprezentanților hotelurilor li s-a spus că WWE dorește să organizeze evenimentul la o capacitate de 75% în cele două nopți. Capacitatea stadionului ar fi de 60.000 de locuri. Astfel, de aici rezultă numărul de 45.000.

Trebuie să remarcăm faptul că WWE exagerează întotdeauna cu numărul de participanți anuțat la edițile WrestleMania, așa că nu trebuie să vă mirați dacă numărul anunțat este mult mai mare atunci când vor emite câștigurile trimestriale. Cu toate acestea, este posibil ca oficialii să nu exagereze cu un număr foarte mare datorită pandemiei Covid-19 și a modului în care se va desfășura Pay-Per-View-ul.

WrestleMania 37 va avea loc sâmbătă, 10 aprilie, și duminică, 11 aprilie 2021, pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !