Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE schimbă planurile creative de viitor pentru Shane McMahon

Shane McMahon, a revenit la WWE TV pe parcursul meciului Royal Rumble masculin din acest an și ulterior am raportat faptul că va fi prezent constant la RAW. Fiul lui Vince McMahon nu a fost la episodul brand-ului roșu din această săptămână, dar inițial trebuia să apară.

RingsideNews, relatează că Shane McMahon ar fi trebuit să apară la RAW-ul din această săptămână, dar nu s-a întâmplat asta. Nu a fost menționat motivul absenței sale, însă se pare că planurile pentru el s-au schimbat.

Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber va avea loc sâmbătă, 19 februarie 2022 în Arabia Saudită. Oficialii au finalizat meciul Elimination Chamber pentru titlul WWE în cadrul RAW-ului de seara trecută, iar Shane nu face parte din el. Inițial, nu acesta era planul.

RSN, a mai menționatt că WWE a schimbat planurile creative pentru Shane în ceea ce privește evenimentul din Arabia Saudită. O sursă din echipa creativă a confirmat faptul că ”Shane, trebuia să fie în Chamber”, iar Vince a schimbat decizia înainte de RAW, Austin Theory, înlocuindu-l pe fiul său.

Nu putem confirma dacă nemulțumirea pentru cele întâmplate la Royal Rumble datorită lui Shane McMahon, este cauza acestei schimbări. Vince, a fost foarte nemulțumit de modul producerii meciului Rumble masculin. Shane, ”l-a îngropat pe Jamie Noble” în timpul procesului de creație, încercând să aibă meciul în favoarea sa.

Shane McMahon, s-ar putea întoarce pe parcursul ”Road to WrestleMania 38”, însă planurile pentru el la show-ul din Arabia Saudită au fost cu siguranță schimbate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages