Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE schimbă data Pay-Per-View-ului Clash of Champions

WWE a organizat două Pay-Per-View-uri, respectiv SummerSlam și Payback la o săptămână distanță unul fața de celălalt. Acum, se pare că, compania va aștepta mai mult timp până la viitorul eveniment special.

Clash of Champions este următorul eveniment special al WWE-ului în luna septembrie. Acesta se va desfășura la Amway Center, prin intermediul ThunderDome. Inițial, Pay-Per-View-ul trebuia să aibă loc pe 20 septembrie, dar această dată a fost modificată.

Potrivit PWInsider, oficialii au schimbat data evenimentului Clash of Champions pe 27 septembrie. Nu se știe motivul pentru care WWE a decis să facă această schimbare.

Payback ar putea fi un eveniment solid, iar unui fani consideră că, cardul arată la fel de bine ca cel de la SummerSlam. Rămâne de văzut ce decid să facă oficialii într-o săptămână suplimentară, însă se va aloca mai mult timp pentru pregătirea Pay-Per-View-ului Clash of Champions.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages