Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE reduce salarile arbitrilor și producătorilor

Reducerea bugetului în WWE continuă, întrucât acum arbitrii și producătorii au de suferit în acest sens. În cursul zilei de ieri, a fost raportat faptul că în ultimele 48 de ore au fost informați un număr de directori și oficiali că salarile vor fi reduse.

Dave Meltzer a raportat în cel mai recent episod al Wrestling Observer Radio că salarile arbitrilor au fost reduse cu 20%.

De asemenea, majoritatea producătorilor au avut salariul redus. Trebuie să menționăm că WWE a redus numărul de producători care au semnat în luna aprilie, în timp ce oficialii au adus mai mulți producători după ce au decis să concedieze mai mulți wrestleri și oameni din staff.

În plus, WWE va aduce înapoi câțiva producători care au lucrat foarte bine, de îndată ce vor începe să aibă din nou live event-uri.

Concedierea superstarurilor și a personalului, precum și reducerea bugetului se datorează impactului financiar provocat de coronavirus.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages