Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE readuce un storyline popular din 2006?

Dacă le urmărești pe Chelsea Green și Mickie James pe Twitter, atunci probabil ai observat că cele două au făcut un storyline care se bazează pe un angle de stalker care a avut loc la mijlocul anilor 2000.

În 2006, Mickie James a jucat rolul de stalker-ul lui Trish Stratus iar storyline-ul a dat roade la WrestleMania 22. În acest, caz Green este obsedată de Mickie James, în timp ce James pare să o ignore, așa că Mickie joacă în esență rolul lui Stratus.

Până acum, storyline-ul s-a desfășurat pe rețelele de socializare, dar pe baza unor tweet-uri recente, se pare că lucrurile ar putea continua în cadrul show-ului Monday Night RAW.

James a menționat că vine în Orlando pentru că are ceva „MARE” planificat la RAW. Trebuie să știți că, Green a fost în backstage acum câteva săptămâni și a primit „undă verde” să lupte, așa că poate reveni oricând la WWE TV.

Având în vedere că WrestleMania 37 va avea loc în această sâmbătă și duminică, este posibil ca oficialii să înceapă acest storyline la RAW-ul de după marele eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages