Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

WWE RAW și SmackDown listate ca show-uri TV-14 pe Hulu

Un alt indiciu că WWE merge mai departe în ceea ce privește show-urile cu rating-ul TV-14 vine de la Hulu. Andrew Zarian de la Mat Men Podcast a relatat pe Twitter că serviciul de streaming listează RAW-ul ca fiind TV-14. De asemenea, ediția SmackDown-ului de săptămâna trecută are și ea acest rating.

Vă reamintim că Zarian a fost primul care a dat vestea despre o înștințare trimisă către USA Network, joia trecută cu privire la schimbarea rating-ului TV al show-ului RAW de la PG la TV-14. Cu toate acestea, cererea fusese trimisă din scurt, iar decizia nu s-a finalizat. În plus, au existat ”indicii contradictorii” trimise pe plan intern referitoare la această schimbare.

După cum am raportat anterior, Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an va fi un produs TV-14, o schimbare față de evenimentul Money in the Bank de la începutul acestei luni, care a fost listat ca TV-PG. În Main Event-ul PPV-ului SummerSlam, Roman Reigns își va apăra titlul Undisputed WWE Universal împotriva lui Brock Lesnar într-un meci de tipul Last Man Standing.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages