WWE

WWE promovează două meciuri de tipul Steel Cage pentru revenirea în Madison Square Garden

WWE își reia tradiția show-ului de Crăciun în Madison Square Garden. Pentru show-ul de pe 26 decembrie 2021 sunt promovate două meciuri de tipul Steel Cage, conform lui Mike Johnson de la PWInsider.

Campionul WWE, Big E, își va apăra titlul împotriva lui Seth Rollins și Kevin Owens în Main Event. De asemenea, campioana feminină din RAW, Becky Lynch, se va confrunta cu Bianca Belair. Meciurile au fost anunțate la nivel local.

RK-Bro, Finn Balor, Bobby Lashley, Zelina Vega, Omos, AJ Styles, Damian Priest, The Street Profits, Rey Mysterio, The Miz și Rhea Ripley sunt promovați pentru acest eveniment.

Compania a organizat constant show-uri după Crăciun în venerabila arenă. Tradiția a fost oprită în 2020 din cauza pandemiei Covid-19 care încă nu s-a terminat. Totuși, fanii WWE din NYC s-ar putea bucura de un show grandios anul acesta.

WWE are o istorie bogată la MSG. Bruno Sammartino, a fost una dintre cele mai faimoase atracții ale arenei. Prima WrestleMania a avut loc la MSG. WrestleMania 10 și 20 s-a desfășurat tot în cea mai faimoasă arenă din lume.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !