Sustineti InRing.Ro
AEWAEW PPVWWEWWE PPV

WWE promova Pay-Per-View-ul Money in the Bank 2022 în timpul evenimentului AEW Double Or Nothing de seara trecută

Se pare că WWE a recurs la vechile trucuri din timpul Attitude Era, seara trecută în Las Vegas. În fața T-Mobile arena, locul unde s-a desfășurat evenimentul AEW Double Or Nothing, a existat un camion care promova Pay-Per-View-ul Money in the Bank, de sâmbătă, 2 iulie. Respectivul show va avea loc tot în Las Vegas. Coincidență sau nu, ”capul de afiș” pentru MITB este nimeni altul decât Cody Rhodes, fostul superstar All Elite Wrestling.

După cum am relatat în urmă cu câteva zile, oficialii au mutat PPV-ul Money in the Bank de pe Allegiant Stadium la MGM Grand Garden Arena. Tony Khan l-a ironizat pe Vince McMahon că a fost forțat să se mute deoarece concurează cu UFC în acea seară.

Anunțul prezentat fanilor AEW este similar cu cele de la sfârșitul anilor 90, când WWE și WCW făceau astfel de lucruri. Oricum…bine jucat!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages