Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE pregătește un nume interesant pentru Piper Niven

Eva Marie a revenit la RAW-ul din această săptămână, deoarece fusese anunțată că se va înfrunta cu Naomi. Cu toate acestea, diva din NXT UK, Piper Niven, a înlocuit-o pe Marie în meciul respectiv, obținând rapid victoria în fața lui Naomi. Eva s-a anunțat câștigătoarea după încheierea meciului. În timp ce Niven a îmbrățișat-o pe Marie bucurându-se de marea victorie, ea nu părea interesată de Piper.

Partea interesantă a acestui segment a fost că numele lui Niven nu a fost niciodată menționat și asta dintr-un anumit motiv. Fightful Select raportează că oficialii încă încearcă să îi schimbe numele lui Niven, noul său nume urmând să fie „Dew Drop” sau „Doudrop”, însă nimic nu a fost confirmat în acest moment.

Inițial, WWE avea planuri ca Niven să lucreze la acest show, dar apoi le-au schimbat în weekend, după care au decis să revină la planurile originale. Acesta este un exemplu perfect pentru modul în care lucrurile se pot schimba în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages