Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE pregătește un meci de tipul Elimination Chamber

WWE plănuiește să aibă un meci de tipul Elimination Chamber odată cu revenirea în Arabia Saudită pe 19 februarie 2022. Fightful Select a raportat astăzi că planul actual este ca meciul respectiv să aibă loc la acest show. Nu se știe dacă numele evenimentului va fi același cu tematica meciului sau dacă oficialii vor alege alt nume. S-a menționat că unii angajați care lucrează pentru companie la nivel local au fost informați cu privire la aceste planuri.

Inițial, WWE a mai avut o tentativă pentru pregătirea acestui tip de meci la evenimentul din noiembrie anul trecut. De asemenea, s-a discutat și despre înregistrarea unui episod de show săptămânal în Arabia Saudită în viitorul apropiat, dar acest lucru nu a fost încă confirmat.

Meciul de tipul Elimination Chamber a debutat în 2002 înainte de a se transforma în Pay-Per-View independent 8 ani mai târziu. Anterior, WWE organiza acest PPV în prima parte a anului și, se pare că acest lucru se va întâmpla și acum.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages