Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE plănuiește să-și mute sediul global într-o clădire nouă

În martie 2019, WWE a anunțat că are în plan să-și mute sediul global într-o nouă clădire de birouri la 677 Washington Boulevard din Stamford, Connecticut. La acea vreme, oficialii au susținut că acest lucru le-ar permite ”să-și reunească operațiunile, inclusiv studiourile de producție și birourile corporative ale noului site pe care îl dețin”.

Recent, Stamford Advocate a raportat că WWE se pregătește ca la sfârșitul anului 2022 să înceapă mutarea angajaților în noul sediu al companiei.

Înainte de începerea pandemiei Covid-19, WWE plănuia să mute ușor, ușor diferite departamente în noul sediu și toată lumea să fie acolo până în 2021. Cu toate acestea, anul trecut WWE a concediat mai mulți wrestleri și angajați.

Noua clădire a companiei lui Vince McMahon, are 712.000 de metri pătrați, fiind semnificativ mai mare decât cea precedentă de 110.000 de metri pătrați. Contractul noului sediu va fi pe 16 ani jumătate, având 5 opțiuni de reînoire pe 5 ani ulterior.

WWE se află în Titan Tower din 1985. De-a lungul anilor, compania a filmat diferite lucruri la sediu, cum ar fi segmente, introducerile show-urilor, o reclamă pentru Super Bowl și meciurile Ladder Money in the Bank de anul trecut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages